Selecteer een pagina

Over

Sterk in Groen

Tuinaanleg, tuinonderhoud en beplanting.

Al meer dan 10 jaar sterk in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Sterk in Groen Hoveniersbedrijf is gevestigd in Putten. Berend Doppenberg, tuinman, is het gezicht achter het bedrijf. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de wereld van groen. Geen klus is voor hem te groen.

U kunt bij Sterk in Groen terecht voor alles in en rondom uw tuin. De aanleg van uw tuin bijvoorbeeld. Denk hierbij aan de beschutting, bestrating of het aanleggen van kunstgras. Maar ook het onderhouden en regelmatig snoeien van uw tuin is mogelijk. Hierbij beschikt Sterk in Groen over de kennis die nodig is voor een goed schema van onderhoud, voor al het groen rondom uw huis.

De specialiteit van Sterk in Groen is plantenkennis. Deze is nodig voor onderhoud maar ook als het gaat om de beplanting. De totale beplanting kan bij u aangeleverd worden. Hierbij gaat het ook om kennis rondom ziekten en plagen van de beplanting. Wanneer hier oog voor is, blijft uw tuin gezond en sterk. Groen maakt gezond.

Bent u op zoek naar advies rondom uw planten of wilt u een gehele renovatie van uw tuin? Dat kan! Zolang het maar groen mag worden.

U kunt een vrijblijvende offerte opvragen. Een bezoek om de ideeën te bespreken en wensen door te nemen, is geheel gratis. Sterk in Groen denkt graag mee. Bijna alles is mogelijk!

Tuin aanleg

Schuttingen, bestratingen of kunstgras

Plantenkennis

Tuinonderhoud

Totale beplanting

Tuinaanleg
Tuinaanleg en onderhoud Putten